Se filmene på internett

Filmene til f(x) produksjoner er tilgjengelig for streaming og nedlasting på Vimeo.
Klikk på hver enkelt film for å komme til filmens VOD-side.

En prest og en plage cover
En prest og en plage
«En prest og en plage» er en film om å slåss for det man tror på, uten tanke på konsekvensene. Presten Børre Knudsen er Norges mest kjente abortmotstander og en av de største opprørere i nyere norsk historie.

snoballkrigen_cover

Snøballkrigen
Ytterst mot Barentshavet ligger Vardø. Den lille byen er preget av fraflytting og husene står tomme. Nå går innbyggerne til snøballkrig for å skape optimisme i byen. Idéen har de fått fra Japan, der snøballkrig er en kampsport som heter Yukigassen. Dokumentarserie i 8 episoder.

Snohulemannen
Snøhulemannen
I den norske fjellheimen befinner en av landets største hemmeligheter seg: En mann som i 30 år har levd i snøhuler! Bli med på en fantastisk reise i norsk natur med en helt annerledes villmarkshelt! En morsom, filosofisk og gripende film om den totale frihet.

Hussains_DVD
Kong Hussain av Pakistan – Dronning Asia av Norge

Hussain har solgt butikken og bygger nå stort hus i Pakistan for pengene. Men kona Asia vil ikke flytte tilbake. Hun blir likevel med for å se på huset når de skal gifte bort yngste sønnen med ei pakistansk jente. Hva vil Asia gjøre? Velger hun å bli i Pakistan eller reiser hun tilbake til Norge der barna og barnebarna bor?

Filmen følger familien Hussain nært i hverdagen og beskriver de forskjellige interessene familiemedlemmene har. Foreldrene savner hjemlandet mens de tre sønnene har fått høy utdannelse og trives bedre i Norge.


Fuckin`rock`n` Rolla – KOMMER
Beate Kjæreng bor på øya Rolla som ligger i Ibestad kommune, den kommunen i landet flest folk vil flytte fra. Beate vil bort fra bygda for en hver pris. Hun og venninna Silje Dons fyller tiden med sanseløs festing og de sover til langt ut på dagen. Foreldrene til Beate er lei av å ha en arbeidsledig ungdom gående hjemme.  Problemene i heimen tårner seg opp og Beate må ta et radikalt valg for å komme seg bort. Hvorfor er livet på den nordnorske landsbygda uutholdelig for ei ungjente som Beate?