Se Snøhulemannen på internett

Kjøp filmen for streaming eller nedlasting her.
Filmen og bonusmaterialet kan sees med enten norske, engelske, tyske, franske eller spanske undertekster.

VOD er tilgjengelig i hele verden.

NORSK: Klikk her for å kjøpe filmen på norsk
ENGELSK: Klikk her for å kjøpe filmen på engelsk
TYSK: Klikk her for å kjøpe filmen på tysk
FRANSK: Klikk her for å kjøpe filmen på fransk
SPANSK: Klikk her for å kjøpe filmen på spansk

Den norske VOD-siden inneholder langfilmen (80 min) samt eksklusivt bonusmateriale!

Filmen er også tilgjengelig på DVD og Blu-Ray – klikk her.

I den norske fjellheimen befinner en av landets største hemmeligheter seg: En mann som i 30 år har levd i snøhuler! Med et par gamle treski på beina beveger han seg fra snøhule til snøhule. Hulene isolerer godt og beskytter ham mot kulden og snøstormen utenfor. Bli med på en fantastisk reise i norsk natur med en helt annerledes villmarkshelt! En morsom, filosofisk og gripende film om den totale frihet. Omgitt av reinsdyr og med brøytebilsjåfører som nærmeste naboer, nyter Snøhulemannen friheten og filosoferer over samfunnet og sin egen tilværelse som avviker.

Livet hans endrer seg da han mottar det triste budskapet om at moren hans er død. Hun etterlater ham en arv: Han får overta leiligheten hennes i byen. Men testamentet inneholder også en klar betingelse: han kan ikke selge leiligheten hennes uten å bruke pengene til bolig. Han skal leve i byen som en «normal» person. Hva vil Snøhulemannen gjøre? Gi opp livet som et fritt menneske i fjellet eller miste arven etter moren?

Snøhulemannen er en film om en mann som lever på tvers av det norske A4-samfunnet og konsumkulturen, et korrektiv til utstyrsfiksert friluftsliv og en fortelling om en helt annerledes norsk villmarkshelt. Gjennom Snøhulemannens humoristiske og kritiske syn på samfunnet fungerer filmen som et speil for oss som tilskuere. I refleksjonen over hans klare valg blir vi konfrontert med våre egne.

Filmen om Snøhulemannen har vært vist og vunnet priser på Festivaler rundt i hele verden, les mere om dette på fx.no.

Se mer om filmen på: www.snohulemannen.com